Olcsó eszközök otthoni edzésre

Olcsó és hatékony eszközök otthoni edzésre-kert:
Ha kertes házban laksz, máris megvan a helyed az edzésre. Egy pár négyzetméteres kertben máris megvan a hely némi tornázásra. Egy nagyobb kertben akár futni is lehet, vagy mondjuk a gyerekkel labdázni. Egy kertes házban elég sok ház körüli teendőt lehet találni, ami testmozgással is jár: kertészkedés, favágás, stb...

-pár négyzetméter terület:
Ha van annyi helyed a lakásban, hogy kinyújtsad a két kezed, akkor valószínűleg van elég helyed egy kis tornázásra. Akár a tévé előtt is, filmnézés közben. Máris értelmesebb elfoglaltság lesz a tévézés.

-saját tested:
Gyakorlatilag végtelen féle gyakorlatot csinálhatsz a saját testsúlyoddal. A legkönnyebbektől olyanig, ami egy olimpiai tornásznak is kihívás. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

-gyerek:
Na jó, nem annyira olcsó... Néha úgy tűnik, a gyerekek végtelenített elemmel működnek. Rengeteg játékot lehet játszani velük, ami testmozgással is jár.

-ugrókötél:
Pár ezer forintba kerül, és sokféle hatékony edzést lehet vele végezni. Egy picit több hely kell, és az sem árt ha jó a födém hangszigetelése vagy süket az alsó szomszéd...
Lásd itt: Kardió edzés otthon

Kapcsolódó cikkek:
Kardió-edzés otthon
Az aerob (kardió) edzés gyorsítja az anyagcserét?
Kell napi 1 órát mozognom a fogyáshoz?
Gyaloglással is lehet zsírt égetni?