Mennyi idő kell, hogy lássam a fogyókúrám eredményét?

Sok mindentől függ. Minden ember különböző, máshogy működik a szervezete, más az anyagcseréje, stb... Akár azonos testsúlynál, azonos étrendnél és edzésnél is nagy különbségek lehetnek két ember fogyási sebessége között. Azért vannak tendenciák. Azok, akik csak néhány kilogrammot akarnak leadni, általában valamivel lassabban tudnak fogyni azokhoz képest, akiknek tetemes súlyfölösleget kell leadni.
A fogyni vágyó hozzáállásán is múlik a dolog, valakinek az is nagy örömet okoz, ha valamivel könnyebben tudja becsatolni az övét, valaki pedig rögtön kockás hasat akar. Fontos, hogy az apró eredményeknek is tudjál örülni. Sokaknak javul a közérzete és megnövekszik az energia-szintje a testedzéstől, valakinek egyszerűen csak jobban látszanak az izmai ("be vannak durranva").
Sok ember türelmetlen, és pár nap után abbahagyja a diétát/testmozgást, mert úgy érzi, hogy semmit sem ér. A tartós fogyás hosszú távú folyamat, ha odafigyelsz az étkezésre és eleget mozogsz, akkor előbb-utóbb látni fogod az  eredményt. A lényeg, hogy ne add fel!

Kapcsolódó cikkek:
Sikeresen fogytam egy darabig, de egy ideje nem tudom tovább csökkenteni a súlyomat.
Egy kilogramm leadásához mennyi kalóriát kell elégetni?
Ha fogyni akarok, drasztikusan kell változtatnom az életmódomon?
10 apró változtatás az egészségesebb életért
Zsírégető ételek