Kar-Csi Gym

Szervusz, Kedves (leendő) Sporttárs!
Rögtön az elején elnézést kérek mindenkitől a tegező hangvételért, de aki volt már ilyen családias hangulatú konditeremben, ahol szinte mindenki (legalább látásból) ismeri egymást, az tudja, hogy egy ilyen helyen minden ember egyenrangú. A társadalom legkülönbözőbb rétegeit hozza közel egymáshoz a mozgás, az egészségért folytatott küzdelem. A súlyok egyformán nehezek mindenki számára kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül.
Egy olyan kedves, hangulatos hobbiklubot szeretnék Neked bemutatni, ahová egyszerű átlagemberek járnak, különféle célokkal:
Vannak, akik szeretnének fogyni, súlyt leadni a problémás helyekről, ami a férfiaknál a deréktáji rész, nőknél a comb felső része, és a fenék. Másoknak a hízás és az izomépítés a cél. Vannak, akik jobb közérzettel, egészségesebb, ellenállóbb immunrendszerrel szeretnének rendelkezni. De ha egyszerűen csak eleged van a mindennapi gondokból és egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor talán ez a leghasznosabb időtöltés.
A konditerem 1989 ősze óta muködik. Rövid kihagyás után a terem új helyen, nagy alapterületen, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja a fogyni, illetve izmosodni vágyókat. A kezdetek óta sokan töltöttek itt több-kevesebb időt, de azok, akik kitartóan jártak heti 2-3 alkalommal, tapasztalhatták magukon azt a pozitív változást, mely az én edzői munkámat is igazolja. Több mint két évtizede foglalkozom ezzel a sporttal, és bátran állíthatom, hogy rendszeres mozgás esetén a siker nem marad el.
A terem megnyitásakor a testépítés még gyerekcipőben járt, de az akkori kezdetleges gépeket mára modern berendezések váltották fel, és kardiogépek (futógép, lépcsőzőgép, szobakerékpár, ellipszis tréner) egészítették ki. A tárgyi feltételek tehát adottak.
Tehát, ha megvan a komoly elhatározásod, hozol egy kényelmes ruhát és egy váltócipőt, a többiben már a segítségedre leszek.
Remélem, a közeljövőben személyesen is találkozni fogunk, és hozzájárulhatok testi fejlődésedhez! Addig is, ha bármi kérdésed van: karcsigym@gmail.com ! Minden levélre személyesen válaszolok.

Cím: 1025, Budapest, Törökvész út 64-68. (Általános Iskola)
Telefon: (06) 30 877 5079
E-mail: karcsigym@gmail.com


Nagyobb térképre váltás

Nyitvatartás:
Hétfő: 07:00 - 22:00
Kedd: 07:00 - 22:00
Szerda: 07:00 - 22:00
Csütörtök: 07:00 - 22:00
Péntek: 07:00 - 22:00
Szombat: 10:00 - 17:00
Vasárnap: 10:00 - 17:00

A fitneszteremben űzhető sportok, mozgásformák:


A fitneszterem szolgáltatásai:


Kar-Csi Gym

Egyéb fitnesztermek a közelben:     Budapest, II.kerület     Budapest